Skicka din nyhetsbild till oss

Har du hamnat mitt i en nyhetshändelse? Har du tagit en bra bild eller video? Tveka inte att mejla, mms:a eller sms:a oss.

Tipsa oss!2020-04-06 19:48

Har du ett tips eller har du blivit ögonvittne till en nyhetshändelse? Det kan vara en olycka, brand eller en polisinsats. Det kan självklart även vara andra uppseendeväckande händelser, exempelvis en älg som förvirrat sig in i ett bostadsområde eller kanske att du råkat stöta på kungen. Tveka inte att ta fram din mobilkamera och fånga situationen. Skicka bilden/videoklippet som MMS eller mejl till tipsa@corren.se

Du kan även tipsa oss via sociala medier eller använda vårt tipsaformulär som du hittar på https://corren.se/tipsa.

När du skickar in bilder eller filmer ger du oss tillåtelse att kostnadsfritt publicera dem i våra kanaler inom Öst Media. Det kommer stå att det är läsarbilder när vi publicerar dem, men om du vill ha med ditt namn som byline måste det tydligt framgå i ditt MMS eller mejl.

Nyhetsbilder är en färskvara skicka in din bild till oss omgående.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ:
Tänk på att i första hand hjälpa – innan du tar upp kameran. Visa hänsyn. Respektera människors integritet. Gå inte in på privat område och håll ett normalt avstånd till människor. Respektera polisens eller räddningstjänstens avspärrningar. Stå inte i vägen så att du hindrar räddningspersonalen i sitt jobb. Stanna inte med din bil vid olycksplatser – då riskerar du att hindra trafiken.