Veteranen säkrade sitt 55:e SM-guldVeteranen säkrade sitt 55:e SM-guld
15 maj 2022 19:18
Motocross

Publiken tillbaka på Sviestad - Linköping tog pallplats

Publiken tillbaka på Sviestad - Linköping tog pallplatsPubliken tillbaka på Sviestad - Linköping tog pallplats
15 maj 2022 19:14
Fotboll

Hjulsbro vann derbyt - Rimforsa fortsatt utan seger

Hjulsbro vann derbyt - Rimforsa fortsatt utan segerHjulsbro vann derbyt - Rimforsa fortsatt utan seger
13 maj 2022 18:00
Fotboll

Helgtipset – här är de hetaste matcherna i den lokala fotbollen

Helgtipset – här är de hetaste matcherna i den lokala fotbollenHelgtipset – här är de hetaste matcherna i den lokala fotbollen
13 maj 2022 16:05
Ishockey

Högberg om den långa säsongen • Känslorna inför VM-debuten • "Klart att vi siktar på guld"

Högberg om den långa säsongen • Känslorna inför VM-debuten • "Klart att vi siktar på guld"Högberg om den långa säsongen • Känslorna inför VM-debuten • "Klart att vi siktar på guld"
13 maj 2022 10:00
Motorsport

Beganovics succéstart ger eko i racingvärlden: "Ferrari har superkoll"

Beganovics succéstart ger eko i racingvärlden: "Ferrari har superkoll"Beganovics succéstart ger eko i racingvärlden: "Ferrari har superkoll"
12 maj 2022 18:50
Fotboll

LFC vann toppmötet hemma mot Piteå – så rapporterade vi

LFC vann toppmötet hemma mot Piteå – så rapporterade viLFC vann toppmötet hemma mot Piteå – så rapporterade vi
12 maj 2022 07:15
Dart

Nykomlingarna tog steget upp i elitserien

Nykomlingarna tog steget upp i elitserienNykomlingarna tog steget upp i elitserien
10 maj 2022 15:53
Ishockey

Ginning njuter och trivs i tuffa finalserien: "Bygger upp lite agg"

Ginning njuter och trivs i tuffa finalserien: "Bygger upp lite agg"Ginning njuter och trivs i tuffa finalserien: "Bygger upp lite agg"
9 maj 2022 14:37
Ishockey

Gisler förlänger med LHC: "Ska göra det ännu bättre"

Gisler förlänger med LHC: "Ska göra det ännu bättre"Gisler förlänger med LHC: "Ska göra det ännu bättre"
8 maj 2022 20:00
Ishockey

Förra LHC-backen om NHL-tiden och avgörande toabesöket: "Fansen tyckte det var skitkul"

Förra LHC-backen om NHL-tiden och avgörande toabesöket: "Fansen tyckte det var skitkul" Förra LHC-backen om NHL-tiden och avgörande toabesöket: "Fansen tyckte det var skitkul"
6 maj 2022 21:42
Fotboll

Målkungen gav HBK segern i tidiga seriefinalen: "Jag är gammal"

Målkungen gav HBK segern i tidiga seriefinalen: "Jag är gammal"Målkungen gav HBK segern i tidiga seriefinalen: "Jag är gammal"
6 maj 2022 20:31
Sport

Lägger olika kraft på att synas: "Mitt andra jobb" – "Inte viktigt för mig"

Lägger olika kraft på att synas: "Mitt andra jobb" – "Inte viktigt för mig"Lägger olika kraft på att synas: "Mitt andra jobb" – "Inte viktigt för mig"
6 maj 2022 20:30
Sport

LISTA: Populäraste idrottarna på sociala medier • Linköpingskillen med 670 000 följare

LISTA: Populäraste idrottarna på sociala medier • Linköpingskillen med 670 000 följareLISTA: Populäraste idrottarna på sociala medier • Linköpingskillen med 670 000 följare
5 maj 2022 12:09
Orientering

Många genrepade inför klassikern Tiomila: "Bra genomkörare"

Många genrepade inför klassikern Tiomila: "Bra genomkörare"Många genrepade inför klassikern Tiomila: "Bra genomkörare"
4 maj 2022 16:00
Fotboll

ÅFF-kaptenen efter tränarens avhopp: "Alla blev chockade och ledsna"

ÅFF-kaptenen efter tränarens avhopp: "Alla blev chockade och ledsna"ÅFF-kaptenen efter tränarens avhopp: "Alla blev chockade och ledsna"
30 april 2022 20:16
Sprint

Östgötarna tog medaljer på SM i ultratrail

Östgötarna tog medaljer på SM i ultratrailÖstgötarna tog medaljer på SM i ultratrail
30 april 2022 19:42
Ishockey

Kommande LHC-backen saknades i finalen – CSKA mästare

Kommande LHC-backen saknades i finalen – CSKA mästareKommande LHC-backen saknades i finalen – CSKA mästare
30 april 2022 18:58
Fotboll

Tredje raka utan seger – MAI blev nollat i Lidköping

Tredje raka utan seger – MAI blev nollat i LidköpingTredje raka utan seger – MAI blev nollat i Lidköping
29 april 2022 22:10
Ishockey

LHC-talangerna gör succé – Sverige jagar finalplats i U18-VM: "Krävs personbästa"

LHC-talangerna gör succé – Sverige jagar finalplats i U18-VM: "Krävs personbästa"LHC-talangerna gör succé – Sverige jagar finalplats i U18-VM: "Krävs personbästa"