Svenska Serie A-doldisen gjorde äkta hattrickSvenska Serie A-doldisen gjorde äkta hattrick

Djurgårdens överkörning – upp i serieledningDjurgårdens överkörning – upp i serieledning
26 september 2021 17:10
Fotboll

Elfsborgs kollaps – 0–4 och utvisad målvakt

Elfsborgs kollaps – 0–4 och utvisad målvaktElfsborgs kollaps – 0–4 och utvisad målvakt
26 september 2021 15:38
Ishockey

Hattrick av Vainikka när Luleå vann igen

Hattrick av Vainikka när Luleå vann igenHattrick av Vainikka när Luleå vann igen
25 september 2021 21:03
Fotboll

Asllani utbytt skadad när Real tog poäng

Asllani utbytt skadad när Real tog poängAsllani utbytt skadad när Real tog poäng
25 september 2021 20:04
Fotboll

Häckens oväntade poängtapp borta mot jumbon

Häckens oväntade poängtapp borta mot jumbonHäckens oväntade poängtapp borta mot jumbon
25 september 2021 17:58
Ishockey

Två nya mål av Rödin – leder skytteligan

Två nya mål av Rödin – leder skytteliganTvå nya mål av Rödin – leder skytteligan
25 september 2021 16:24
Fotboll

Mästarlagets chock – förlust mot bottenlaget

Mästarlagets chock – förlust mot bottenlagetMästarlagets chock – förlust mot bottenlaget
25 september 2021 14:46
Fotboll

Bennison avgjorde med första Everton-målet

Bennison avgjorde med första Everton-måletBennison avgjorde med första Everton-målet
13 september 2021 21:06
Fotboll

Elfsborg vände på två minuter – passerar MFF

Elfsborg vände på två minuter – passerar MFFElfsborg vände på två minuter – passerar MFF

Duplantis glad över DL-pokal – nu väntar vila

Duplantis glad över DL-pokal – nu väntar vilaDuplantis glad över DL-pokal – nu väntar vila
9 september 2021 19:53
Friidrott

Ståhl DL-vann: "Resultatet i sig är dåligt"

Ståhl DL-vann: "Resultatet i sig är dåligt"Ståhl DL-vann: "Resultatet i sig är dåligt"
9 september 2021 19:29
Skidor

Svahns skada omfattande – läkare självkritisk

Svahns skada omfattande – läkare självkritiskSvahns skada omfattande – läkare självkritisk
8 september 2021 18:40
Friidrott

Montler vann Diamond League-final: "Underbart"

Montler vann Diamond League-final: "Underbart"Montler vann Diamond League-final: "Underbart"
8 september 2021 06:00
Friidrott

"Varvets" löpare kan välja Stockholm Marathon

"Varvets" löpare kan välja Stockholm Marathon"Varvets" löpare kan välja Stockholm Marathon
7 september 2021 22:58
Fotboll

Danmark nära VM i Qatar – 22–0 i målskillnad

Danmark nära VM i Qatar – 22–0 i målskillnadDanmark nära VM i Qatar – 22–0 i målskillnad