Katedrals personal förtjänar en ursäkt

17 maj 2019 05:00

Det var nödvändigt att polisanmäla ”Katedral”. Det kan vi läsa i Corren 11 maj och det är vad kommundirektör Paul Håkansson anser. Anställda och elever på skolan har vid ett antal tillfällen i Corren uttalat sig om att de är helt oförstående till kommundirektörens beslut att polisanmäla. Dessutom fick både anställda och elever informationen om polisanmälan via Corren, detta enligt en artikel i Corren.

Git Bock tycker i en insändare 14 maj att en ursäkt från kommundirektören är på sin plats. Vi som medborgare i Linköpings kommun ser fram emot att kommunledningen med Paul Håkansson i spetsen ursäktar sig till både anställda på Katedral och dess elever och föräldrar. De har verkligen haft en tuff period under tiden polisutredningen pågått. Den här frågan borde han kunnat lösa sig utan inblandning av polisen och där anställda på Katedral har misstänkts för både det ena och det andra. En intern polisutredning ”light” som kommundirektören hänvisar till borde ha varit tillräcklig.

Vi får nu hoppas att stämningen bland anställda och elever efter det här blir mycket bättre och att personalen inte slutar sina anställning.

Thomas Ericsson

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!