Man skulle kunna tro att Christer "Crille" Carlsson har en egen fan club. Nomineringarna som Årets Linköpingsbo på Corren.se bara väller in. Ingen har fått fler. Och berömmet haglar över 59-åringen från Vikingstad. Här är ett litet urval:
"Om ordet eldsjäl skulle representeras med bild i ett uppslagsverk skulle det vara en bild på Christer."
"Christer är en riktig hjälte."
"Christer jobbar jämt och är älskad av alla studenter."
"En kanonkille som alltid ställer upp."
"Christer är den som gjort mest för Linköpings studenter genom tiderna".
"Den student som inte behövt Christers hjälp har haft tur - men den student som behövt hjälp har haft tur att ha Christer!"
Christer Carlsson fick nyligen en guldklocka för att han varit Linköpings universitet trogen i 30 år. Sedan 1989 har han haft sitt kontor på Studenthälsan och bedrivit "studentsocialt fältarbete".
Det låter lite flummigt och Christer har själv lite svårt att förklara exakt vad det är han gör.
- Jag vet inte riktigt hur mycket jag kan säga. Jag vill ju inte lämna ut de jag pratar med . . .
Men vad är det för tjänst du har?
- Tjänsten? Den heter Crille, garvar Christer Carlsson.
- Det här jobbet finns inte på något annat universitet i Sverige och jag tror inte i hela Norden, fortsätter Christer som verkligen utstrålar värme, humor och engagemang.
Det Christer Carlsson gör - och enligt många gör så fantastiskt bra - är att finnas på plats vid studenternas arrangemang och erbjuda hjälp till dem som är behöver det. Det kan handla om att någon druckit för mycket och behöver hjälp med att komma hem eller till TNE eller akuten, inte mår psykiskt bra, har ekonomiska problem eller har svårt att klara sina studier.
- Mår man lite dåligt kan man "gå till Crille". Jag för inga journaler och många kommer hit bara för att snacka av sig lite. Det behöver inte vara så dramatiskt, säger Christer Carlsson.
- Alkohol har alltid funnits i studentvärlden, men det är aldrig några bråk. Studenterna är väldigt bra på att organisera sina fester, berömmer Christer Carlsson, som inte bara hjälper till vid festerna utan även som idéspruta inför dem.
Mår studenterna sämre nu än tidigare?
- Alla mår sämre i dag än för 15 år sedan. Det är ett samhällsproblem och inte ett specifikt studentproblem. Men jag tror att studenterna nu har mer press på sig än tidigare.
Utöver att hjälpa till inför och vid arrangemang är att överbrygga klyftorna mellan studenter och Linköpingsbor.
- Acceptansen för studenterna har ökat med åren. Men vi ska jobba för att studenterna ska synas ännu mer i stan. Samtidigt är det bra att hålla till här uppe vid universitetet där vi inte stör någon, tycker Christer Carlsson.
De många och långa festperioderna gör att Christer Carlssons arbete är så långt från ett 9-5-jobb man kan tänka sig. När det drar ihop sig till nollning och student-orkesterfestival är han i stort sett bara hemma för att sova några timmar.
- Utan en förstående familj hade det aldrig fungerat. Det här känns mer som ett leverne än som ett jobb, tycker Christer Carlsson.
Och vad ger det dig?
- Så mycket vänskap och så mycket glädje.
Ålder: 59.
Bor: I Vikingstad.
Jobbar: Som "Crille" med placering på Studenthälsan på Universitetet.
Bor: I Vikingstad.
Familj: Hustrun Ros-Marie, sonen Stefan, barnbarnen Andreas, 10, Amanda, 6, och Adam 1,5 år.
På fritiden: Jag är idrottsintresserad och på måndagar och fredagar följer jag med äldste sonsonen på bandyträning.
Det gör mig glad: När vardagen fungerar som den ska.
Det gör mig arg: Oärlighet.