EXKLUSIVT: Följ trebarnsfamiljen Högberg-Baker på äventyret i USA

EXKLUSIVT: Följ trebarnsfamiljen Högberg-Baker på äventyret i USAEXKLUSIVT: Följ trebarnsfamiljen Högberg-Baker på äventyret i USA
Målvaktsstjärnan: "Fanns en rädsla att åka över igen"Eleanor: "Allting kaos"
8 september 2024 19:17
Fotboll

Stark första halvlek räckte för Borensberg

Stark första halvlek räckte för BorensbergStark första halvlek räckte för Borensberg
8 september 2024 19:14
Ishockey

Östergötland kvalade till TV-pucken: "Ändå tagit stora steg"

Östergötland kvalade till TV-pucken: "Ändå tagit stora steg"Östergötland kvalade till TV-pucken: "Ändå tagit stora steg"
8 september 2024 19:07
Fotboll

Seger för Rimforsa – efter Daniel Rambins hattrick

Seger för Rimforsa – efter Daniel Rambins hattrickSeger för Rimforsa – efter Daniel Rambins hattrick
8 september 2024 19:00
Fotboll

Nytt bakslag för MAI – föll i måstematchen

8 september 2024 18:53
Ishockey

Nya skador – men fall framåt för LHC i genrepet

Nya skador – men fall framåt för LHC i genrepetNya skador – men fall framåt för LHC i genrepet
8 september 2024 18:40
Fotboll

Linköping B utklassade Saltängen på bortaplan

Linköping B utklassade Saltängen på bortaplanLinköping B utklassade Saltängen på bortaplan
8 september 2024 18:20
Fotboll

Studenterna vann klart hemma mot Mjölby S/Turab

Studenterna vann klart hemma mot Mjölby S/TurabStudenterna vann klart hemma mot Mjölby S/Turab
8 september 2024 17:42
Fotboll

Förlust för Linköping mot Västerås SK med 0-2

Förlust för Linköping mot Västerås SK med 0-2Förlust för Linköping mot Västerås SK med 0-2

Kvittering på övertid av Bengtsson när LiU räddade poäng mot Kisa

Kvittering på övertid av Bengtsson när LiU räddade poäng mot KisaKvittering på övertid av Bengtsson när LiU räddade poäng mot Kisa
8 september 2024 15:48
Fotboll

Selma Larssons mål räckte inte när Malmslätt föll mot AC Studenterna

Selma Larssons mål räckte inte när Malmslätt föll mot AC StudenternaSelma Larssons mål räckte inte när Malmslätt föll mot AC Studenterna
8 september 2024 15:25
Fotboll

Malmslätt tog klar seger mot Gottfridsberg

Malmslätt tog klar seger mot GottfridsbergMalmslätt tog klar seger mot Gottfridsberg
8 september 2024 13:08