Det återstår 365 dagar till det som osannolikt nog blir 25-åriga Sarah Sjöström fjärde OS i karriären. Även om hon just nu har fullt fokus på att så snabbt som möjligt simma sig igenom det sydkoreanska VM-bassängvattnet så är det klart att OS 2020 finns någonstans i bakhuvudet.

Det ska bli riktigt kul, Tokyo är en av mina favoritstäder i världen tillsammans med Kapstaden. Det ska bli riktigt häftigt att få åka dit. Hur det än går så kommer jag att ha en bra vecka. Det blir ju mitt fjärde OS, det är helt sjukt hur fort tiden går, säger hon till TT under VM-tävlingarna i Gwangju.

En utmaning i tävlingarna om ett år blir helt klart att de avgörs på morgonen, lokal Tokyo-tid, för att anpassas för den amerikanska tv-publiken:

Det blir en utmaning. Jag tror det är så för de flesta att man simmar bättre på kvällen. Då har man vaknat lite och kommit i gång, så det gäller att man hittar nya rutiner och få det att funka på ett bra sätt.

Och 25-åringen ser, till skillnad från förut, fram emot året av hårdträning som ska förbereda henne för nya OS-framgångar:

Mitt driv hela tiden är att fortsätta utvecklas och jag tycker det är så himla kul med träningen nu också. Det gjorde jag inte alls när jag var tonåring, men det är något som jag har lärt mig att gilla.