Isegren är högernia och ses som en stor talang. Han kommer närmast från Aranäs organisation, men är handbollsfostrad i Enköping.

– Det känns som ett bra steg för min handbollsutveckling att komma till RP. De första veckorna med laget har känts riktigt bra, säger Ludwig Isegren till RP:s hemsida.

Den 193 cm långe Isegren är en vänsterhänt niometerspelare med halvdistansspelet som sin starkaste sida.

– Det ska bli väldigt roligt och spännande att de närmaste åren träna och spela i RP. Jag är en ung spelare som givetvis har ambitionen att få utvecklas ytterligare i både anfalls- och försvarsspel, säger Ludwig Isegren till RP:s hemsida.

Sportchefen Patrik Olsson:

– Ludwig är en spelskicklig spelare som har framtiden för sig. Vänsterhänta spelare på niometer växer inte på träd så vi är väldigt glada att Ludwig har valt att skriva på för RP. Vi tror att han kommer ta stora kliv i sin utveckling kommande säsonger och bli en bra tillgång till vår allsvenska trupp.

RP är också nära en lösning med Emil Möllerström, som den gångna säsongen tillhörde SM-finalisten Malmös trupp i handbollsligan. Högersexspelaren ska studera på universitetet i Linköping

– Det är kontraktet som ska lösas, men det hoppas och tror jag att vi ska göra, säger Patrik Olsson till Sporten i början på månaden.