Så laddar LFC inför CL-mötet

Sol och närmare 30 sköna grader väntar LFC under uppladdningen inför Champions League-mötet med Apollon Laides FC på Cypern.

2 oktober 2017 21:00

– Det känns bra att komma ner och känna på vädret några dagar innan. Vi kommer att vara väl förberedda för match, säger LFC-tränaren Kim Björkegren.

LFC lämnade Stockholm redan under måndagen och kan, om resan inte innehöll några förseningar, i lugn och ro ladda upp för den första matchen mot Apollon på onsdag (returen i Linköping spelas onsdag 11 oktober). Skadeläget efter segern mot Djurgården i söndags är också gott, även om knäskadade Claudia Neto är borta sedan tidigare.

– Det handlar först och främst om återhämtning efter söndagens match, där spelarna får bestämma själva om de vill gå till gymmet eller nöja sig med en promenad. Sedan tränar vi på matcharenan under tisdagen på samma tid som vi spelar matchen, säger Kim Björkegren.

Tiden fram till match kommer också att ägnas till att scouta motståndet, där slagstyrkan är svårbedömd för Kim Björkegren.

– Det är jättesvårt att säga vad som är ett okej resultat för oss mot det här laget, men normalt i Europaspel vill man ju helst göra några mål på bortaplan och oavgjort brukar vara okej, typ 2–2 eller 3–3.

Östgöta Media direktsänder matchen på Corren.se och Klackspark.com med start klockan 15.50.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!