"Det är inget annat än pinsamt"

Skandal. Fiasko. Bedrövligt. Ett hån.

30 augusti 2018 20:12

Ja, egentligen finns det inte ord för att beskriva torsdagskvällens pinsamma historia på Kråkvi..., förlåt Ica Maxi Arena i Norrköping.

Det var inget att än pinsamt.

Hur kan det få gå till så här?

Hur kan klubbledare i Vargarna utan att skämmas ögonen ur sig tillåta att man lockar hit publik, förare, ambulanspersonal, funktionärer och domare för att sen ställa in en halvtimme efter planerad matchstart för att nån fått för sig att gräva upp ett hål i banan och sen inte sett till att få det fixat?

Det är inget annat än pinsamt.

Enligt samstämmiga uppgifter så har personalen på banan vetat om hålet ett par dagar, kanske till och med en vecka.

Men ingen gjorde något åt det.

Daniel Davidsson, lagkapten i Piraterna, berättar att det första han såg när han kom till arenan strax före 17 var ett stort hål i ingången till första sväng.

Ändå var ingen där för att försöka laga det. Inte förrän förarna påpekade det.

Så dags då.

Om man som publik bestämmer sig för att ta sig till arenan för att se en semifinal, betalar en hundring eller nåt i entré och sätter sig ner i sin solstol för att se en spännande match förväntar man sig mer.

Mycket mer.

Man förväntar sig inte den här pajasnivån och jag förstår att publiken som satt framme vid starten buade när de fick beskedet att matchen var inställd.

Samtidigt ska absolut ingen skugga falla på förarna. Hålet som stoppade matchen låg mitt in i första sväng och på den här trånga banan hade någon i varje heat åkt i det där hålet, varv på varv. Det kunde slutat riktigt illa.

Deras beslut kan ingen ha synpunkter på.

Däremot antar jag att de hade en del att säga till den eller de i Vargarna som låg bakom det här.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Peter Calén