Med träning både fredagskvällen och lördagsmorgonen gick Åtvidabergs FF med trötta ben in i träningsmatchen mot Dalstorp. Alem Plakalo lämnade återbud innan matchen på grund av känningar i låren och matchen blev inte som de hade tänkt sig.

– Det var kraftig vind och det var inte så mycket som var bra. Det var varken bra förutsättningsmässigt eller spelmässigt för oss. Vi fick ett rött kort i andra halvlek också och det finns inte mycket att ta med sig från själva matchen. Det var en del slitna spelare redan innan matchen. Vi hade planerat att göra en drös med byten i andra halvlek men nu blev det en match där det mesta gick snett, säger Johansson.

Tidigt i matchen stukade också Dardan Mustafa foten kraftigt och kan bli borta i några veckor.

– Jag hoppas att han hinner tillbaka till seriepremiären, men i dagsläget vet vi inte. En kraftig stukning kan ju ta allt från en vecka till tre veckor och vi inte hur allvarligt det är. Vi håller tummarna för att det går snabbt. Jag har dock svårt att se att de kommer bli spel nästa helg mot Rynninge, säger Johansson.

Hur har själva träningslägret varit annars?

– Lägret har varit jättebra. Fredagen var fantastisk. Vi har haft bra träningar och teorigenomgångar. Det har blivit en del team building-aktiviteter där känslan i gruppen varit bra. Det har bildats nya konstellationer med människor som lärt känna varandra på ett annat sätt. Lägret är vi jättenöjda med, säger Johansson.