Mitch Hiller från England är en stenhård Tottenham-supporter. Hans stöd för Londonlaget märks inte minst när han pratar om onsdagens match mellan England och Kroatien inför avspark. Bland annat nämner han sin respekt för Kroatiens superstjärna Luka Modric. En spelare som tidigare spelade i Tottenham.

– Han är en världsklasspelare, England får se upp med honom.

Men England har en egen världsklasspelare: Harry Kane, den absolut största stjärnan i både det engelska landslaget och i Tottenham.

Artikelbild

| Mitch Hiller med sin vän Emma Ericsson. De vill se England i VM-final.

– När han kommer igång är han ostoppbar. Om spelarna i England presterar som de kan så har vi en god chans, säger Mitch Hiller.

Ivica och Branka Bajo är också på plats i Linköping för att se sitt Kroatien ta sig an England. De är här på besök hos sin syster i Motala, men har tagit sig till Linköping för att se matchen. Ivica Bajo tror att Kroatien kommer vinna.

– Jag tycker att Kroatien är ett bättre lag. Englands spelare är ganska unga, de saknar erfarenhet. Det kan bli avgörande, säger han.

Branka Bajo säger att det hade varit fantastiskt om Kroatien lyckades vinna hela turneringen.

– Kroatien är ett ganska litet land. Om vi vinner VM kommer hela världen att se oss, det hade varit stort, säger hon.

Engelsmannen Mitch Hiller har svårt att sätta ord på vad ett VM-guld hade inneburit för honom.

– Jag har följt landslaget och Tottenham hela mitt liv, men jag har aldrig fått se dem som mästare. Det hade varit en dröm som besannades.