Jimmy Uller är nyligen hemkommen från en Rolling Stones-konsert i Warszawa då tidningen ringer upp honom inför fredagens spelning på Rimforsa Strand.

– Det börjar bli en tradition att spela i Rimforsa. Det är tredje eller fjärde året nu och det är en av de vackraste platserna i länet, berättar Jimmy Uller.

– Jag har haft förmånen att kunna leva på mitt stora intresse av musik och teater under många år, något som gjort att jag fått spela med många av landets artister och skådespelare. Vilket är glädjande.

– Inför bokningar och framträdanden så varierar banduppsättningen beroende på vad kunden önskar, fast nu inför spelningen på Strand så har vi plockat ihop ett gäng gubbar från mellansverige där jag kommer att spela trummor och vara pratkvarn, på sång och gitarr så finner vi Fabian Månsson och Stanley Nilsson och Hans Bengtén på bas. Lennart Ekdal brukar också vara med och spela, fast nu hade han förhinder, fast det kommer bli jättebra ändå.

– Musiken som vi kommer framföra varvas av både blues och rock och då jag nu är full av inspiration så kommer det bli en del Stones också förstås, avslutar Jimmy Uller.