Handla online – när det passar dig

Det är inte alla som gillar att gå i affärer och shoppa. Pandemin har gjort att betydligt fler väljer att nätshoppa och även om restriktionerna är hävda håller flertalet fast vid att handla online. Är man dessutom lite prismedveten gör det att du kan handla lite extra, för att just priserna är lägre.

10 november 2021 03:34

De flesta av oss väljer att köpa samma varumärke av produkter på samma ställe oavsett om det gäller smink, rengöringsmedel eller deodoranter. Man vet vad man har men inte vad man får som de sägs. Men det kanske kan vara värt att kliva ur sin comfortzone och testa nytt. Det är dessutom inte lika roligt att spendera tid i affärer för de där ”måste”-köpen. Vi har kommit till en digital tid när man inte anpassar sig helt efter vilket program som visas på TV, vi streamar när det passar oss. Samma sak gäller vid shopping. Vi handlar när det passar oss, inte alltid när butiken har öppet. Kanske har du tid över när du slutat jobba kl 21.00, lagt barnen kl 19.30 eller strax innan du ska till jobbet kl 07.00, då är det inte många butiker som har öppet, framförallt inte i mindre städer

Du vet väl att du kan köpa smink på nätet? Här hittar du ett brett utbud av smink och makeup från såväl klassiska märken som nya märken – perfekt när du vill handla ditt smink på nätet.  Alltså är det bara att kolla sminkväskan efter favoriterna för att sedan söka upp dem online. Eller kanske våga testa den där Mascaran som din kompis har, klicka hem parfymen som dottern gillar eller mammas ansiktskräm. Det mesta finns hos Luxplus.se och det bästa är att du handlar när det passar dig. Online hittar du även bra instruktioner för hur du skaffar looken du är ute efter. 

Som medlem sparar man pengar varje gång man handlar skönhetsprodukter, hudvård, parfym och hårvårdsprodukter. Du testar medlemskapet gratis i en månad och sparar av pengar inköp till dig själv, väninnan, kollegorna, vänner och familj. Du handlar alltid fraktfritt och du får även bonuspoäng vid varje köp som du kan använda vid kommande köp. Win-win för dig varje gång alltså

Företaget köper ett stort urval av kvalitetsprodukter direkt från de största leverantörerna i i EU. Alla varor skickas direkt från lagret och på det sättet undviks fördyrande mellanled och priserna kan pressas ytterligare. 

Så när det är dags att fylla på med hudvård, städprodukter eller schampo, titta på priserna och jämför bland ett stort urval innan du handlar i din lokala butik. Det kan löna sig i det långa loppet att faktiskt beställa produkterna. Plus att du får bättre översyn över vad du behöver fylla på med och slipper bärandet från affären utan du hämtar en kartong med det du beställt. Snabbt och enkelt.

Från

luxplus.se