Gåvor med feelgood känsla

8 december 2021 16:38

Det är inte alltid en helt lätt uppgift att köpa present eller julklapp till någon, speciellt inte om det är en människa som redan har allt. Det kan faktiskt också vara svårt att välja ut en gåva till någon som man tycker väldigt mycket om. En present till någon som är viktig i ens liv vill man gärna ska vara alldeles perfekt. 

En feel-good present brukar dock de flesta uppskatta. Det är en typ av present som får någon att må bra eller får dem att bli lite extra glad.

Om du ska ge bort en gåva strax innan julen står för dörren så är en adventskalender en härlig sak att få. En adventskalender är ofta något man inte unnar sig själv och därför blir extra glad när man får. Adventskalendrar hittar du överallt, det finns allt från kalendrar fyllda med choklad till kalendrar med spa-produkter. Klicka här för tips på adventskalender.

Upplevelser är härligt

En upplevelse i någon form är något som de flesta uppskattar att få. Det kan vara allt från ett biobesök eller restaurangbesök till en övernattning på spa eller en weekend i Rom. Du kan ge bort upplevelsen som något ni ska göra tillsammans eller något personen i fråga ska göra själv. 

En dag på ett spa eller en övernattning på ett spa-hotell är en riktig feelgood gåva för de flesta. Att få krypa ner i en varm bubbelpool eller sitta i en ångbastu ett tag är avslappning för många. Du kan kombinera din spa gåva med en behandling till födelsedagsgrisen. En härlig ansiktsbehandling eller en pedikyr och manikyr njuter många gärna av.

Ett biobesök tillsammans med dig är också en trevlig present att få. Besöket kan med fördel börjas med en middag på någon trevlig restaurang. Sedan får jubilanten välja film och snacks att tugga på. Oavsett om man är en filmfantast eller inte så är detta en present som många uppskattar.

En resa är en annan feelgood present som man blir glad av. Det behöver inte vara någon långresa. Även om en resa till Rom är trevligt så kan en heldag i någon stad nära er vara minst lika härlig. Oavsett destination så är det trevligt om resan du bjuder på innehåller någon form av aktivitet och kanske avslutas med en god middag.

Adventskalendrar gör människor glada

Oavsett om det snart är jul eller det är en stund till så brukar affärerna sälja adventskalendrar långt innan det är dags. Med en adventskalender får du en lite feelgood känsla varje dag fram till julafton under december månad. En adventskalender med lite lyxiga spa-produkter är en fin gåva. Ofta får man lite smakprover på olika produkter i en adventskalender och har man tur kanske man hittar några nya favoriter.

Har man en vän som är en chokladfantast så finns det, förutom de vanliga choklad kalendrarna, kalendrar med riktigt lyxig choklad. Att få smaka en liten bit av någon ny godbit varje dag under december kan var helt ljuvligt. Även här kanske man hittar en ny favorit som passar bra till helgmyset.

Från

Lovebuddy.se