Finländska Lamnia har tusentals knivar på lager

Den finländska webbutiken Lamnia är experter på produkter för camping, jakt och andra friluftsaktiviteter. Deras största kategori är knivar och de har idag tusentals olika knivmodeller i sitt utbud. Utbudet inkluderar välkända svenska knivmärken som Fällkniven, Hultafors och Casström samt många finska märken.

31 maj 2021 09:55

Lamnia lanserades år 2009 och idag har de en fysisk butik i den finska staden Villmanstrand och en butik på nätet. Alla produkter som beställs i webbutiken skickas från Finland och de levererar till flera olika länder inklusive Sverige. Över åren har Lamnia byggt upp ett av Nordens mest välsorterade lager med friluftsprodukter. Det finns numera allt från fiskeväskor och isborrar till tält och ficklampor i deras webbutik. Både nybörjare till friluftslivet och erfarna jägare och fiskare väljer att handla knivar online från Lamnia.

Bland deras knivar finns det traditionella fickknivar, arméknivar, fällknivar, knivar med fast blad och andra praktiska knivar för utomhusbruk. Men det finns inte bara utomhusverktyg, utan det går även att köpa produkter för badrummet och köket från Lamnia. Rakknivar för personer som föredrar att raka sig på ett traditionellt sätt är också en del av utbudet. Som ett komplement till de traditionella rakknivarna och rakhyvlarna går det att köpa finsktillverkade raktvålar med naturliga ingredienser.

För matlagningsintresserade har Lamnia också något att erbjuda. I deras webbutik finns det köksknivar för kräsna kockar som vill ha det allra bästa att laga mat med. Här finns bland annat de finsktillverkade knivarna från Fiskar, Roselli och Marttiini, samt köksknivar från den ständigt efterfrågade Schweiziska knivtillverkaren Victorinox. Det finns även spännande köksknivar som man inte alltid hittar överallt, som till exempel eskimåknivar, eller Ulu som är det egentliga namnet.

Utöver att ha ett välsorterat lager, så är även Lamnia en informationshub om hur man tar hand om friluftsutrustning och knivar. De publicerar regelbundet artiklar om allt från hur man campar på bästa sätt till vad årets bästa knivslip är. Lamnia är experter på den nordiska naturen och det reflekteras i allt från deras produktutbud till kundtjänst.

Lamnia har satsat på snabb leverans

Många svenskar väljer att handla från Lamnia eftersom deras sortiment med nordiska produkter inte går att hitta i andra friluftsbutiker. Kunder berömmer även deras snabba frakt som även är gratis om man handlar över 800 kronor oavsett paketets storlek eller vikt. Deras leverans expedieras av UPS, GLS eller den finländska posten. Lamnia försöker alltid packa och skicka iväg beställningar samma dag om man beställer innan klockan 12:00 finsk tid, vilket är klockan 11:00 svensk tid. Självklart gäller även returrätten på 14 dagar för alla beställningar som skickas tillbaka i originalförpackningen.

Från

Lamnia