DelikatessKungen - delikata produkter och smidiga säljverktyg

3 januari 2022 14:10

Delikatesskungen har tagit fram flera smidiga verktyg som gör det lättare att få ihop pengar till skolresor. Planerar ni en klassresa kan det vara bra att gå igenom Skolverkets riktlinjer för avgifter och omkostnader. Produkterna passar även för föreningar och idrottslag eller andra som behöver få in mer pengar till olika aktiviteter. Det finns flera fördelar med att välja Delikatesskungen.se framför andra alternativ. 

Delikatesserna håller hög kvalitet och det finns ett utbud av ost, salami. finare godis, chokladpraliner och oljor som matchar de mest kräsna smaklökarna. Det är lätt och tryggt att sälja eftersom försäljningsprocessen går att göra digitalt. Varje användare får en egen personlig webbshop där kunder kan lägga sina beställningar.

Smarta och säkra säljverktyg 

Digitala säljverktyg gör det möjligt att nå ut till fler personer, det är även praktiskt när kontaktnätet inte finns på samma ort. Delikatesskungen har en kombination av fysiskt säljmaterial som går som går att dela ut med en personlig webbshop som gör det möjligt att dela på sociala medier eller på det sätt som passar. Samtidigt finns det möjlighet att ta beställningar via traditionella listor och dela ut produktblad personligen. 

Säljmaterialet har tilltalande bilder som visar produkterna samt komplett information om innehåll och det finns tydlig allergiinformation som underlättar för köpare och säljare. Genom att tillhandahålla många olika säljunderlag och tips på hur dessa kan användas blir det lättare att sälja och hantera försäljningen.

Det finns en applikation som gör det smidigare för kontaktpersoner och deltagare att administrera försäljningen. Appen har all information och säljunderlag som behövs för att lyckas med försäljningen.

Unika delikatesser av hög kvalitet

Delikatesserna är noga utvalda och håller mycket hög kvalitet, dessutom finns de inte att köpa i andra butiker. Utbudet är noga framtaget för att matcha olika smaker och matpreferenser. Från prisbelönta ostar, till salami i olika smaker och fina belgiska chokladpraliner. Det finns även olivolja och balsamvinäger samt godsaker som ger fina smakupplevelser. 

Eftersom delikatesserna håller ett rimligt pris i förhållande till kvalitet är produkterna lättsålda. Det går att dela tips på recept där produkterna ingår och som inspirerar till köp. Varje delikatess är noga utvald för att möta kraven för köpare som kräver det lilla extra.

Bra förtjänst utan risker

Ni behöver inte investera i några produkter utan för ersättning per såld produkt, det är ett säkert sätt att sälja och ersättningsmodell är enkel. DelikatessKungen har verktyg där ni kan räkna ut hur mycket ni behöver sälja för att nå ert mål.

När ni säljer DelikatessKungen säljer ni alla deras produkter och behöver inte välja ut några specifika varor. Det finns även en bonusmodell som utgår från antalet sålda produkter, vinsten behåller ni så fort produkterna är betalda av era kunder.

Från

Delikatesskungen