Jobba med bemanningsföretag som läkare

18 januari 2022 14:20

När man jobbar med ett bemanningsföretag får man fler möjligheter till ett flexibelt schema och fler alternativ i din medicinska karriär. Informationen nedan hjälper dig att lära dig mer om bemanningsföretag och hur de kan vara värdefulla för dig.

Några fördelar som företag ser med bemanningsföretag är att de står för arbetsgivaravgifter och sociala avgifter samt att man kan välja att överlåta själva rekryteringen av personal åt bemanningsföretag. De kommer då att matcha företagets krav och behov, och sända den bäst lämpade som de samarbetar med.

Som läkare har du kanske inte så mycket tid som du skulle vilja investera i din karriär eller till och med i att få en heltidstjänst. Faktum är att många läkare anser att de inte alltid vet var de lediga jobben finns och att det är svårt för dem att hålla sig uppdaterade. Genom samarbete med bemanningsföretag läkare finns större chans att arbeta mer med sina specialkunskaper och att samla på sig erfarenhet från olika platser.

Samarbeta med Agila

Agila är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har verkat inom sin bransch sedan år 2008 och de är specialister inom det medicinska området. Deras tjänster omfattar tillfällig bemanning, utkontraktering av rekryteringsprocesser, fast anställning och mervärdesstöd efter anställning.

För att säkerställa god service till sina kunder, så kontrollerar Agila sina läkares legitimationer regelbundet och när det genomförs rekryteringar, så görs det alltid i noggrant utförda steg. Dessa innefattar kritiskt utförda intervjuer, referenstagningar och kontroll av de läkare som ingår i rekryteringen.

Fördelar för läkarna

Med bemanningsföretag läkare finns fördelar för alla parter. Läkare kan samla på sig flera olika erfarenheter genom att arbeta på olika platser och med flera olika människor, och det finns många gånger chans till att dra nytta av bättre löner. Det finns också många möjligheter för läkare att arbeta i skift samt möjlighet att välja mellan sjukhus, kliniker, vårdhem och privata mottagningar.

När du arbetar med en byrå som Agila finns deras engagerade talangrekryteringsteam alltid tillgängligt för att hjälpa dig att hitta din nästa placering. De erbjuder olika typer av kontrakt som kan anpassas efter dina behov och läkaren behöver inte tänka på att söka efter nya projekt eller det administrativa.

Ett personligt samarbete med Agila

Agilas bemanningsföretag för läkare byggs bland annat upp med hjälp av ett personligt samarbete. För att säkerställa att alla parter är nöjda med samarbetet, så diskuterar Agila tidigt med både läkare och kunderna. På så sätt byggs det upp en bättre relation och man kan undvika eventuella problem.

Om det skulle finnas synpunkter eller missförstånd, så kan man ta hand om dessa på ett tidigt stadium. Det betyder också att rekryteringsgruppen för läkare är nöjd, vilket i sin tur garanterar att du får många jobbmöjligheter att söka.

Från

Agila