Hitta rätt sportbonuskod 2022, vad bör du tänka på?

31 maj 2022 11:24

Med hjälp av Sportbonuskod.se kan du inte bara hitta olika bonuskoder. Det går även att jämföra och läsa recensioner om olika bettingsidor och casinosidor. Bonuskoder har erbjudits av olika spelbolag i många år, framför allt för att locka nya kunder och koderna kan ha olika villkor. 

Vill du hitta bonuskoder till olika bettingsidor? Besök Sportbonuskod.se. Där kan du även läsa om vilka villkor varje erbjudande har och vad du bör tänka på. 

Vanliga villkor förenade med bonuskoder

Koderna är ett välkomsterbjudande och kräver att du registrerar dig hos spelbolaget. Spelinspektionen har regler för vad som gäller för bonusar om bettingbolaget har svensk spellicens.

För att ta del av bonusen krävs i regel även en minsta insats som varierar mellan spelbolag. Det kan även finnas krav på visst antal spel och minsta odds. Därför är det bra att läsa igenom exakt vilka krav som finns innan du låser upp din välkomstbonus.

Bonuskoden har även en specifik summa i spelkrediter. Spelkrediter hos svenska spelbolag är ofta villkorade till endast svenska spelare. Vid registrering hos de allra flesta spelbolag krävs även BankID.

Endast vid första insättningen och omsättningskrav

En välkomstbonus är knuten till första insättningen då svenska spelbolag inte får erbjuda bonus hur som helst till spelare. Det regleras av spellagen i Sverige och är till för skydda spelare från att spela för mycket.

Omsättningskraven innebär att bonusen måste placeras och spelaren lägga insatser för att kunna omvandla till kontanter som kan tas ut. Ibland finns det även en begränsning knuten till oddset. Oddset får helt enkelt inte var hur lågt som helst. Det går att spela på lägre odds men däremot räknas det då inte till omsättningskravet. 

Vilket odds som krävs för att räknas mot omsättningskravet ska framgå tydligt. Tänk på att läsa igenom regler och villkor för olika bonuskoder innan du bestämmer dig för vilken du ska använda. För att kunna spela och använda bonuskoder krävs även att du är över 18 år.

Sportbonuskod gör det lättare, men spela lagom

Att använda sidor som Sportbonuskod.se gör det lättare att hitta bonuskoder och få en överblick över erbjudanden. Det innebär även att du kan ta del av tester och betyg som rör olika spelbolag. Tanken bakom är att förbättra spelupplevelsen och göra det lättare att hitta de bettingssidor som matchar olika personers intresse.

Tänk samtidigt på att spela lagom. En välkomstbonus är till för att kunna spela lite mer och ha roligt en stund. Sätt aldrig in mer pengar i samband med första insättningen än du har råd att förlora. Då blir det lättare att spela lagom och du kan alltid vända dig till Stödlinjen om du tycker du spelar för mycket.


 

Från

Sportbonuskod.se