Detta är ett annonssamarbete

Danskt företag har stor framgång med julkläder

23 mars 2022 03:10

Många älskar julen, precis som teamet bakom företaget jul-troja.se. De är så förtjusta i julen att de bestämde sig för att bygga upp ett företag kring försäljning av jultröjor. Det visade sig väldigt snabbt vara en succé och deras framgångarna ses nu blomstra i flera länder.

Företaget började sin resa i Danmark, år 2016, av grundarna Christoffer och Jesper. De ser julen som den största och roligaste högtiden på året, och ville med sina jultröjor förse andra med roligare element till julen. Samtidigt är alla jultröjor i värmande material, för att passa denna kalla period på året som råder under julen.

I takt med att företaget växte, så växte även deras sortiment. Idag kan du söka efter annat än den jultröja, som kan bli årets bästa för dig. Se deras unika julpyjamas design här, som blir pricken över i:et jul morgnarna. Du kan hitta din egen julpyjamas i ett sortiment med olika färger och motiv. Självklart finns där även flera härliga designer för barn, så familjen kan mysa tillsammans i sin nya julpyjamas.

Julen blir ännu roligare

I takt med att deras jultröjor har blivit populära, så har deras sortiment också utökats. Bland annat för att de har tillkommit fler personer som söker en viss typ av design, men även för att kunna tillfredsställa en större målgrupp.

Julfirandet kan skilja bara beroende på vilket land man bor i, med hänsyn till äldre traditioner och hur stor del av befolkningen som fortfarande ser det som en viktig tradition. Däremot tycks populariteten för jultröja, julpyjamas och annat skoj inför julen öka allt mer oavsett land. Kläder och accessoarer med julmotiv piggar upp julen på flera sätt, och det går att välja mellan flera olika typer av designer.

Jultröjor inom genren ”Fula jultröjor” och ”LED & 3D” har flera modeller som ofta skapar extra skratt och stoj, och det är ju mycket av detta man vill ha under denna mysiga högtid. Julen är en högtid som har skattas högt av många. Man vill träffas med sina nära och kära, 

äta och dricka gott samt skapa många fina minnen.

Företaget vill med sin design på jultröjor och andra kläder hjälpa till att förgylla din jul med ett leende på läpparna. Många väljer även en del plagg för att ha på sig till firmafester eller bara för att sprida extra julglädje på sin arbetstid. En jultröja med blinkande belysning är en av de modeller som definitivt kommer att skapa reaktioner.

Ett sortiment för hela familjen

Vare sig du söker en jultröja, julpyjamas, julskjorta eller annat plagg eller en accessoar så lär de finnas i färgerna röd, vit, grön och blå. En del har klassiska motiv med tomtar, renar, pepparkakor, julgranar eller liknande som får en att direkt tänka på julen.

Däremot har jul-troja.se även jultröjor med unika motiv. Till exempel med motiv för de som älskar padel sporten, gaming, golf och handboll. Eller varför inte jultröjor med galna humoristiska tryck, som ”All i want for christmas is not flu” med ett passande motiv av en snorig ren. Det finns så klart mycket annat att välja mellan i deras stora sortiment.

Sortimentet riktar sig även till hela familjen, så om ni känner för att lysa upp julen lite extra så sätt er bekvämt i soffan och bläddra igenom sortimentet. Kanske julpyjamas för hela familjen, till kvällsmyset i soffan eller under den extra lyxiga adventsfrukosten. Det är med andra ord inte svårt att hitta något som passar alla, samtidigt kan julen bli ännu roligare med de rätta kläderna, och det behöver inte bli dyrt.

Direkt från USA?

Många är nog överens om att lusten med att klä sig i plagg som en speciell jultröja, julskjorta, julklänning eller liknande har fått inspiration från USA. Sedan många år tillbaka har vi bland annat blivit inspirerade av detta från olika filmer och serier på tv, och till slut började vi i Skandinavien även bli intresserade av det.

Även om många kanske till en början ansåg att det var lite knäppt, så har det nu istället blivit mer intressant. Bland annat för att det har upptäckts att sådana speciella plagg skapar extra glädje under julen. Vare sig man befinner sig i hemmet, på jobbet eller besöker en restaurang eller pub. Det knäppa kan ju också vara roligt.

Alla plagg är framtagna med god kvalité och i olika material, vilket gör att användningsområden blir allt fler. Till exempel en bekväm skjorta i snygg design med ett snyggt eller roligt motiv, att ha på sig under julfesten med jobbet eller på den stora släktmiddagen. Det bästa för alla som älskar julen är ju att firandet kan vara under flera veckor, så det kommer flera tillfällen för att bära ett speciellt julplagg.

Alla julälskare hittar snabbt flera olika alternativ av jultröja eller julpyjamas och kanske en accessoar till. Har du redan sett Sveriges största jultröja utbud? Annars kanske du redan nu ska ta en titt. Ska du beställa till flera personer, så kan det vara värt att nämna om din beställning överstiger ett beloppet 499 kr, så kommer din leverans att bli fraktfri.

Mer om företaget Jule-Sweaters ApS

Det är företaget Jule-Sweaters ApS som står bakom nätbutiken jul-troja.se och det grundades år 2016 av Christoffer och Jesper. Affärsidén föddes av den anledningen att de båda älskar julen och vill sprida julglädje till sina kunder med plagg i roliga motiv. De började med klassiska jultröjor, men började snart att bygga ut sortimentet med andra plagg och accessoarer.

Alla deras jultröjor är i unisex för att de ska passa alla: kvinnor, män och barn. De kommer alla med god kvalité, i antingen materialet akryl eller 100 % ekologisk bomull. Deras sortiment är varumärkesskyddat, då deras motiv är unikt framtagna och de är ensamma på marknaden med att producera hållbara julplagg med god kvalité.

Det har blivit väldigt stort bland skandinavierna med att bära olika typer av julplagg och med den goda kvalitén och de unika motiven har de fått så bra rykte att kunder får fler länder efterfrågar deras utbud. Det finns även nätbutiker för Italien, Frankrike och en Europeisk, så kunder från hela Europa kan beställa hem deras kvalitativa jultröjor och andra plagg.

Från

jul-troja.se