Detta är ett annonssamarbete

Dags att skicka ett paket?

28 april 2022 16:11

Skicka ditt paket med DHL som är ett av världens ledande företag inom expressfrakt och paketleveranser. Med över 4400 flygplatser i mer än 220 länder kan vi garantera snabba och säkra leveranser till hela världen. När Adrian Dalsey, Larry Hillblom och Robert Lynn grundade DHL år 1969 hade de ingen aning om att de skulle revolutionera logistikvärlden.

Idag är DHL världens ledande logistikföretag med 400 000 personer som arbetar för DHL i över 220 länder och territorier och ca 1,614,000,000 paket levereras varje år.

 

Så enkelt skickar du paket med DHL, från beställning till leverans:

 

Det första du behöver göra är att besöka DHLs hemsida och logga in med ditt konto. Om du inte har ett konto kan du enkelt skapa ett gratiskonto på bara några minuter. När du har loggat in, klicka på "Skicka ett paket" knappen och fyll i din adressinformation. 

Detta inkluderar avsändarens adress, mottagarens adress och leveransadress. Du kan även välja olika alternativ för hur du vill skicka ditt paket, som t.ex. Standard leverans, Express leverans eller Ekonomi leverans.

Se priser för att skicka paket med DHL

Express leverans är snabb från dörr till dörr. Levererad med kurir. När du skickar med DHL Express - skickar du med specialister inom internationella transporter och expressleveranser. DHL Express kan leverera!

Billigaste DHL Express priser

 

När du har valt alla alternativ för din leverans, klickar du på "Fortsätt" och väljer hur du vill betala för ditt paket. DHL accepterar majoriteten av vanliga kreditkort och betalkort. När du har valt betalningsmetoden, klickar du på "Bekräfta och skicka". Detta tar dig till en sida där du kan bekräfta all information om din leverans. Kontrollera att all information är korrekt och klicka sedan på "Skicka".

 

Det är allt! Ditt paket ska nu vara på väg till mottagaren. Du kan följa ditt paket med hjälp av DHLs spårningsfunktion, som du hittar på deras hemsida. Om du har några frågor eller problem kan du alltid kontakta DHLs kundservice, som är mycket hjälpsamma och glada att hjälpa till.

 

När det gäller transporttider för DHL express till en större ort inom EU levereras normalt nästa arbetsdag. Till övriga länder är transporttiden för ett dokument normalt 2-3 arbetsdagar. En generell tidtabell per land kan du hitta hos DHLs sida. 

Kom ihåg att transporttiden enbart är en uppskattning. DHL Express garanterar inte några transporttider och vår tidtabell ger bara en uppskattning av transporttid.

 

Från

paket.se