BostadsPortal underlättar ditt sökande efter hyresbostad

28 december 2021 19:43

Det blir lättare att hitta en hyresbostad om man är anknuten till en marknadsplats där det är större sortiment på bostäder och bostadsorter. Detta är lättare via en plattform på nätet där man kan samla fler bostadsalternativ och potentiella hyresgäster.

BostadsPortal är en marknadsplats på nätet för hyresfastigheter i Sverige, som snabbt blev en av de mest populära plattformarna för hyresbostäder i landet. Vare sig din roll är som hyresgäst eller hyresvärd, så kan man enkelt söka sig fram till ett passande alternativ och det finns även kommunikationsverktyg på sidan som underlättar när en hyresvärd får intressenter på deras objekt som ligger ute på annons.

Flera fördelar som lockar fler besökare

Det finns ett antal fördelar med webbplatsen, som gör att den lockar fler att lägga upp annonser på olika hyresbostäder och i sin tur lockar det även fler hyresgäster att ansluta sig till deras smidiga plattform.

– Hyresvärdar behöver inte tänka på någon kostnad, då webbplatsen inte tar ut en avgift från dem.

– Om en hyresgäst vill ha mer information om fastigheten finns det en meddelandefunktion online. Varje meddelande kommer att vara märkt efter den specifika hyresbostaden, vilket underlättar för de hyresvärdar som har mer än en hyresbostad publicerad.

– Det finns en blogg som man kan nå via webbplatsen, där det finns guider som hjälper dig att snabbare hitta det du söker. Till exempel hur man skapar en bättre bostadsprofil eller hur man skriver ett riktigt bra ansökningsbrev till hyresvärden.

– Annonserna som finns på BostadsPortal är en kombination av annonser som hyresvärdar skapat just för denna sida och annonser som finns på andra sidor på nätet.

– Det finns en bra sökmotor för att hitta en hyresbostad som matchar de kriterier man har, till exempel område, storlek och pris.

BostadsPortal jobbar för en smidig och säker plattform

Det existerar inga mellanhänder, så hyresvärdar är fria att annonsera på det sätt de önskar. Dock kontrolleras alla annonser innan de publiceras, så det inte finns risk för att någon blir lurad eller råkar ut för någon form av fusk. Däremot är det alltid bra att agera försiktigt. Ett sätt är att använda sig av de chattfunktioner som finns på webbplatsen. Så kan du agera mer anonymt, med hänsyn till att du inte behöver lämna ut telefonnummer eller privat e-mail.

Som hyresgäst kan du vara säker på att alla annonser är äkta och har kontrollerats. Detta gör det lättare för dig att hitta en bostad som passar dina behov. Dessutom finns det en rad filter på webbplatsen, så att du kan vara mer specifik i din sökning. Du kan också spara dina favoritsökningar och se till att bli uppdaterad när det har uppkommit något nytt på webbplatsen.

Från

BoligPortal