"Svenska Hollywoodfruar" på is tills vidare

Realityserien "Svenska Hollywoodfruar" pausas på obestämd tid, skriver Aftonbladet.

Det känns tråkigt, men jag tycker nog det var dags ändå, säger Maria Montazami till tidningen.

31 mars 2020 11:34

Serien, som spelats in i 13 säsonger hittills, är enligt uppgifter till tidningen helt och hållet nedlagd, medan produktionen säger att programmet pausas.

Vi har bestämt oss för att inte spela in en säsong inför hösten utan att pausa. Det var ett ganska naturligt beslut. Förra säsongen firade ”Svenska Hollywoodfruar” tio år och det var naturligt att trycka på pausknappen. Jag tror många program mår bra av att pausas och så får man se hur man tar det vidare, säger Susanne Nylén, presschef på TV3 och Nent Group till Aftonbladet.

Även tittarsiffrorna har gått ned, berättar hon.

Så har det nog varit för alla program då färre personer tittar på tv. Så ja, intresset har varit svalare men det har ändå gått bra överlag.

Hollywoodfrun Gunilla Persson uppger till tidningen att hon kommer att sakna programmet, medan Maria Montazami har blandade känslor.

Jag älskar ”Svenska Hollywoodfruar”, det är det roligaste jag någonsin har gjort i mitt liv och det skulle vara kul att få komma tillbaka och visa vad som har hänt. Vi får se om det blir någonting. Att hålla på att lägga ner nu är väl lite onödigt, men det fanns kanske en mening nu med corona och allt. Det känns tråkigt, men jag tycker nog det var dags ändå. Det var nog dags att ta en paus och det känns helt okej, säger hon till Aftonbladet.
Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
TT