Söndagens avsnitt av "Allt för Sverige" ägnades åt firandet av Sveriges nationaldag. Deltagarna fick bland annat flytta in hos två invandrarfamiljer, en med somaliskt och en med iranskt ursprung. Deltagaren Tanya Egdil säger att upplevelsen påverkade henne enormt.

Det som påverkade mig mest var att träffa immigrantfamiljerna, eftersom mina släktingar emigrerade till Amerika. Det har inspirerat mig att jobba med andra kulturer och kanske hjälpa dem som kommer till USA, säger hon i programmet.

I en frågesport på Abba-museets tak testades deltagarnas kunskaper om den svenska supergruppen. Andrew Morrison, 28, deklarerade snabbt att han är ett stort fan och gick också segrande ur tävlingen. Kyle Johnson, 29, knep till slut andraplatsen och Tanya Egdil blev den som fick lämna programmet.

Tidigare under säsongen har tittarna fått veta att Tanya är ättling till den kända profeten Erik Jansson, som emigrerade till USA på 1840-talet där han grundade orten Bishop Hill. Men Erik Janssons mörkare sidor avslöjades och Tanya Egdil fick bland annat veta att hennes anfader misshandlade sin hustru. Hon blev märkbart upprörd över den nya informationen, men säger att det inte kommer att hindra henne från att försöka ta reda på mer om sin släkt.