Dagens artistsläpp innehåller bland annat de tio artister som kommer att spela på scenen Black Box, som presenteras i samarbete med Sensus och Studiefrämjandet. Där kommer inte mindre än tre Norrköpingsakter att uppträda: DJ Kimazo, latinpopsångerskan Sabina Victoria och bandet Televote.

– Det är jättekul med samarbetet med Where's the Music. Från festivalens sida är man väldigt engagerade i den lokala scenen och glada att ha oss med som bollplank. Men vi har också haft väldigt hög kvalité på vår scen, säger Patrik Hyberts på Studiefrämjandet.

Norrköpingskillen Kim Knudsen, känd som DJ Kimazo, gick i fjol till final i Sveriges största DJ-tävling och har tidigare spelat med akter som Vigiland, Otto Knows och John de Sohn. Han ser fram emot festivalspelningen.

– Det känns hur underbart som helst. Det är bland det största som jag hittills gjort. Just att få spela på hemmaplan, på en festival i hjärtat av Norrköping, känns speciellt, säger han.

På Black Box får publiken även chansen att se den internationellt hyllade och nyligen albumdebuterande Stockholmsduon Grapell och Lizette Lizette. Förra året hamnade Lizette Lizette Lizette på årsbästalistan hos Zero Magazine och Popmuzik – en "fantastisk liveakt" enligt arrangören.

Med de elva nya artisterna från FKP Scorpio har halva programmet till vinterns festival släppts. Bland annat kommer smått legendariska Magna Carta Cartel att göra sin första spelning på omkring nio år under Where’s the Music. Magna Carta Cartel bildades i Linköping 2006, men fick göra paus då tre av medlemmarna fick fullt upp med framgångssagan Ghost. Men under 2017 släppte Magna Carta Cartel ny musik för första gången på åtta år.

Under showcasefestivalen Where's the Music spelar 100 artister under två hektiska dagar på tio olika scener. Den hålls 9-10 februari i centrala Norrköping.