Ge oss tonåringar bättre modebutiker i Linköping

Jag tycker att det borde finnas fler olika modebutiker i Linköping och inte bara i storstäderna. Som det är nu finns det ingenting för oss tonåringar.

Insändare 8 december 2021 11:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Vi har massor av restauranger och säkert 217 fik runt om i staden. Men som ni kanske förstår intresserar det inte oss tonåringar så mycket alls. Visst är det trevligt att gå ut att äta någon gång då och då med familj eller kompisar. Men jag skulle vilja se att lite mer nytt mode skulle finnas i stället för att det varje månad står i tidningen att det öppnas ett nytt hamburgerhak på Stora Torget. 

Som tur är finns det internet nu för tiden så man kan beställa nya kläder och annat roligt från nätet. Men då kommer problemet om det är rätt storlek, bra skick, rätt färg, och så vidare. Jag personligen, och jag pratar nog för många tonåringar där ute, skulle påstå att det är mycket roligare att testa och prova i butik än att beställa från nätet. Det blir liksom en grej att gå runt på stan och shoppa och sen kanske ta en måltid på till exempel Subway eller Brödernas och det blir ju svårt om det inte finns något att handla. Jag fick åka ända till Stockholm för att kunna köpa den nya trendens skor och det är väl lite onödigt kan man tycka.

Nu kanske ni i Stockholm, som kan gå in i Nordens största galleria, tänker att det inte är ett så stort problem. Men för oss som bor här och är modeintresserade, och för den delen kanske inte har råd att käka ute varje dag, så är det faktiskt en sak som skulle behövas ta itu med. 


 
 
 
 
 
 

Ämnen du kan följa