Uppgift: Växjöspelare slog sönder dörr

Det gick hett till mellan Linköping innebandy och Växjö under söndagen. Både på och utanför plan. Enligt uppgift slog en Växjöspelare sönder en dörr, men det är inget som tränaren Niklas Nordén känner till.

Foto:

INNEBANDY2018-03-26 18:30

– Jag har inte sett detta. Får kolla upp med laget och återkomma, skriver Niklas Nordén i ett sms till Corren.

Växjö hade en tung dag i den femte SM-kvartsfinalen mot Libk och föll med utklassningssiffrorna 1–9. Enligt uppgifter till Corren var det i den första periodpausen som det smällde det till rejält i en dörr när Växjöspelarna lämnade planen och vaktmästare kunde senare konstatera att dörren fått sig en rejäl törn.

– Just nu är den obrukbar, den går inte att låsa. Vi får laga den provisoriskt och sedan lämna in den på ett snickeri. Dessvärre brukar sådant ta tid så vi får nog vänta till säsongen är slut, säger Leif Bältheden som är vaktmästare i sporthallen.

Hur vanligt är det med den här typen av skadegörelse i sporthallen?

– Det händer några gånger per år, mest är det småhål i dörrar och väggar som vi brukar laga genom att spackla. Oftast är det bortalaget som är skyldiga, säger Leif Bältheden.

Kan du gissa ungefär hur mycket det kommer att kosta att reparera dörren?

– Ett par tusen kanske. I det här fallet kommer vi skicka räkningen till Växjö, säger Leif Bältheden.

Corren var i kontakt med Niklas Nordén under måndagsförmiddagen. Vid kl 17 hade han inte hört av sig med ytterligare uppgifter.

Linköping innebandy vill inte kommentera händelsen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!