Logga in
Logga ut

Önskekonsert

Var med och forma Önskekonserten 2018!

Linköping Norrköpings Symfoniorkester och Östgöta Correspondenten bjuder in dig att forma en unik Önskekonsert den 11 november 2018 i Crusellhallen. Önska vad du vill höra!

Nu får du chansen att vara med och skapa en konsert med Norrköpings Symfoniorkester. Vilken orkestermusik vill du helst höra? Tänk fritt och skicka in din önskan.

Önska din favoritmusik och din favoritartist - kanske blir det just ditt önskemål som kommer att spelas på konserten den 11 november 2018.

Nomineringen avslutas den 29 september. Bland de inlämnade önskemålen lottar vi totalt ut 20 biljetter till konserten. 10 vinnare som vinner 2 biljetter var.

Personal på Corren/NTM får ej deltaga i tävlingen.Vinnarna utses av en jury från Östgöta Correspondenten och beslutet kan ej överklagas. Vinnarna kontaktas genom mail och presenteras i Corren och på corren.se någon gång under oktober.

Genom att skicka in er önskan lämnar ni också samtycke till att SON lagrar era personuppgifter i syfte att kunna genomföra evenemanget och kunna dra vinnare av biljetter bland de som skickat in sina önskningar på ett korrekt sätt.
Vid frågor om hantering av dina personuppgifter kontakta gdpr@scenkonstostergotland.se NTM och Östgöta Media lagrar era personuppgifter för att hantera evenemanget. Uppgifterna raderas hos NTM och Östgöta Media inom två månader efter avslutat evenemang.
Här kan du läsa mer om hur NTM/Östgöta Media hanterar personuppgifter.

 

SON:s och Correns Önskekonsert den 11 november 2018

Fyll i formuläret och tryck skicka så har dina önskemål skickats in till Önskekonserten. Fält markerade med * är obligatoriska.

Jag önskar den här musiken *
Motivera varför du önskar den musiken
Den här artisten vill jag höra tillsammans med SON *
Ditt för- och efternamn *
Telefonnummer *
E-postadress *
Genom att skicka in formuläret ger jag mitt samtycke till att SON och NTM lagrar mina uppgifter. (Se mer info om detta i texten ovan.) *