Här tog de hem en riktig storvinst

Grändens spel och tobak har gjort det igen. Tagit hem en storvinst på V75.

Magnus Kvist, delägare till Grändens spel och tobak  tippade hem en fyramiljoners vinst på V75. Bra tillskott till kassan för de cirka 100 personer som var med och satsade pengar.

Magnus Kvist, delägare till Grändens spel och tobak tippade hem en fyramiljoners vinst på V75. Bra tillskott till kassan för de cirka 100 personer som var med och satsade pengar.

Foto: Privat

Linköpings kommun2019-12-01 20:45

Men äras den som äras bör. Mannen bakom raden heter Magnus Kvist, delägare tillsammans med Semun Wannes till spelbutiken.

I lördags travade hästarna i Gävle helt enligt Magnus Kvists plan och därmed var vinsten ett faktum. Enligt Semun Wannes, delägare i butiken uppgår vinstsumman till 4,2 miljoner kronor. Ett stort tillskott för hundra personer som var med i Grändens tipsbolag den här lördagen.

Semun Wannes är jätteglad över att kollegan Magnus Kvist tippat så bra och säger att vinsten betyder mycket för spelbutiken.

Det är inte första gången som Magnus Kvist tippar hem en flermiljonvinst till Gränden. För några år sedan tog han också hem en storvinst. Inte lika mycket pengar då, men färre i bolaget, vilket gjorde att den enskilda summan till var och en blev lite större.

Men att få lite drygt 41 000 några veckor före jul är inte fy skam för de hundra som var med.

– Det är verkligen jätteroligt att vinna så här mycket och dela det med så många, säger Magnus Kvist.

Men hade ni varit färre så hade det blivit mer pengar till var och en, hur känns det ?

– Jovisst, så är det. Men jag tror att de flesta som var med är rätt nöjda ändå.

Han är definitivt nöjd, och säger precis som sin delägarkollega att vinsten betyder mycket för Grändens spel och tobak.

– Det behöver inte vara så här stora vinster för att vi ska märka att fler kommer in och tippar, säger han.

I de två svåra loppen under V75 i Gävle –  de som avgjorde allt – hade han nio av 12 hästar i ena loppet och alla tolv i det andra. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!