Den 22-årige studenten som varit försvunnen sedan en fest i tisdags har ännu inte återfunnits. Under lördagskvällen sökte militären och organisationen Missing People i Vallaskogen och Rydsskogen men han har ännu inte återfunnits.

LÄS MER: Militär kalllas in i sökandet

Polisen uppger nu på söndagsmorgonen att sökandet kommer att fortsätta under dagen. De har ett möte nu på morgonen för att bestämma hur man ska lägga upp söndagens sökande.

Det var ett större antal studenter som festade i tisdags. Den försvunne 22-åringen var större delen av tiden tillsammans med sina sex kompisar, som nu hörts av polisen.

Polisen har spårat hans mobiltelefon som fanns i Universitetsområdet, men som inte använts på flera dagar.

LÄS MER: 22-årig student försvunnen

22-åringen uppges vara fullt frisk och enligt personer i hans närhet brukar han svara på sms och har inte tidigare hållit sig borta frivilligt under en så pass lång tidsrymd.

Den försvunne studenten är 175–180 centimeter lång och har mörkt kortklippt hår. Vid försvinnandet var han klädd i en brun studentoverall med gula revär.

– Jag uppmanar alla som sett eller vet något att omedelbart ringa polisen på 114 14, säger vakthavande befäl vid Linköpingspolisen Mariana Persson.

Mer om söndagens sökande kommer under dagen här på sajten.

LÄS MER: TV: Här söker de efter försvunne studenten