Semlan, som från början uppfanns av Markus Ekelund från Nässjö, är en traditionell semla som kläs in i grön marsipan. Som avslutning adderas en liten klick hallonsylt.
Café Gyllens enhetschef, Cecilia Holmberg, kommer precis ut från lagret efter att ha gjort en till plåt av de gröna sötnosarna.
– Det är första dagen vi säljer dem, och det går väldigt bra! Vi har fått både beställningar och människor som vill köpa här i caféet. Hur många vi har sålt vågar jag inte svara på.
Är det en trend som kan hålla i sig?
– Det är möjligt, wrapsemlan gjorde ju det. Annars kommer det säkert något nytt nästa år!
Eli Borrhed sitter och fikar på caféet och är nöjd med sitt val av semla.
– Det smakar helt klart prinsesstårta, säger hon.
Vilken är bäst, prinsess-semlan eller den traditionella?
– Det går inte att jämföra. Men den får en fyra i poäng av fem möjliga!
Ett betyg värt en prinsessa.