Himmelsby Gårdshotell
Veckans Lunchmeny Vecka 34
Måndag 21/8
Marinerad kycklingfilé serveras med knaperstekt sidfläsk, brysselkål, kokt potatis samt vinbärsgräddsås.
169

Tisdag 22/8
Wallenbergare av kalvfärs serveras med champinjonsås, potatispuré, ärtor samt rårörda lingon.
169

Onsdag 23/8
Marinerad kycklingfilé serveras med knaperstekt sidfläsk, brysselkål, kokt potatis samt vinbärsgräddsås.
169

Torsdag 24/8
Wallenbergare av kalvfärs serveras med champinjonsås, potatispuré, ärtor samt rårörda lingon.
169

Fredag 25/8
Marinerad kycklingfilé serveras med knaperstekt sidfläsk, brysselkål, kokt potatis samt vinbärsgräddsås.
169

Lördag 26/8
Vi dukar upp vår populära helgbuffé på lördagar och söndagar.
249

Söndag 27/8
Vi dukar upp vår populära helgbuffé på lördagar och söndagar.
249

Restaurangens logotyp
Info
Adress
Himmelsby Norrgård
59017 Mantorp
Telefon
013-331244
Lunch
Mån-fre 12:00-14:00
Middag
Lör-sön 12:00-14:30
Om restaurangen
Restaurangen på Himmelsby Gårdshotell är vackert inredd och ger en varm ombonad gårdskänsla. Här kan ni avnjuta en underbar 3-rätters meny eller välja ur vår À la carte meny. Vår populära gårdslunch serveras alla dagar och har blivit en succé. Vid vackert dukade bord få ni smaka en vällagad lyxlunch. Vår restaurang rymmer ett 50-tal gäster & festvåningen har plats för ca 100 personer vilket gör att det passar utmärkt för bröllop, personalfester och stora sällskap. Vår eminenta köksmästare Jonny Edepil har komponerat menyn med det bästa som årstiden har att erbjuda. Nytänkande i kombination med noga utvalda råvaror skapar spännande rätter som imponerar på den mest kräsne gourmeten. Varmt välkomna!
Maten Tjänster
  • Lunch
  • Affärslunch
Ingår i Dagens lunch
Dryck
Bröd
Salladsbuffé
Kaffe
Kaka
Karta