Göta Hotell
Veckans Lunchmeny Vecka 8
Måndag 20/2
Lunchbuffé med två varmrätter, soppa, pasta och sallad: Flundrafilérullad i gräddsås med havets kaviar smaksatt med timjan. Serveras med kokt potatis
95
Pannbiff med glaserad lök. Serveras med mustig gräddsås pressgurka och kokt potatis
Stort salladsbord
Dagens soppa med färskt bröd
Dagens vegetariska pasta

Tisdag 21/2
Lunchbuffé med två varmrätter, soppa, pasta och sallad: Dubbelpanerad rödspättafilé. Serveras med hemgjord dansk remouladsås och dillkokt potatis
95
Kokoskyckling med chili och jordnötssås. Serveras med jasminris
Stort salladsbord
Dagens soppa med färskt bröd
Dagens vegetariska pasta

Onsdag 22/2
Lunchbuffé med två varmrätter, soppa, pasta och sallad: Mustig fisk- och skaldjursgryta smaksatt med saffran. Serveras med hemgjord aioli och smörslungad potatis.
95
Husets lasagne på svenskt nötkött. Serveras med smörslungade grönsaker
Dagens soppa med färskt bröd
Stort salladsbord
Dagens vegetariska pasta

Torsdag 23/2
Lunchbuffé med två varmrätter, soppa, pasta och sallad: Dansk sjömansbiff. Serveras med saltgurka
95
Lax teriyaki med färska champinjoner och sesamfrö. Serveras med hyvlad morot, rättika och ris.
Stort salladsbord
Dagens soppa med färskt bröd
Dagens vegetariska pasta

Fredag 24/2
Lunchbuffé med två varmrätter, soppa, pasta och sallad: Husets Schnitzel. Serveras med helslagen bearnaise och stekt potatis
95
Ångad torsk med betor och kapris. Serveras med vitvinssås och kokt potatis
Stort salladsbord
Dagens soppa med färskt bröd
Dagens vegetariska pasta

Lördag 25/2
Helgbuffé med minst två varmrätter; kött och fisk
169
Stort salladsbord med ägghalvor och lax
Ostbricka
Dessert och kaffe

Söndag 26/2
Helgbuffé med minst två varmrätter; kött och fisk
169
Stort salladsbord med ägghalvor och lax
Ostbricka
Dessert och kaffe

Restaurangens logotyp
Info
Adress
Götagatan 2
59031 Borensberg
Telefon
0142-410 60
Lunch
Middag
Lunch vardagar 11.30-14 Helger 12-15 Frukost Vardagar 7.30-9.30 Helger 8-10
Om restaurangen
Göta hotell drivs av Green Venue Hotels AB. Hotellet är öppet för mat, logi och konferens året runt. Under vinterhalvåret har vi öppen lunchverksamhet varje dag. Ala Carte, logi, och övrigt på förbeställning. Vi arbetar med ett ”Grönt koncept” där vi hämtar så mycket vi kan av våra råvaror från Östgötabygden. Vi försöker också hålla basen av våra råvaror ekologisk så långt det är möjligt.
Luncher serveras på buffé i en mycket vacker miljö med vita dukar och färska blommor på borden.
Maten Tjänster
  • Lunch
  • Affärslunch
  • Avhämtning av lunch
Ingår i Dagens lunch
Bröd
Salladsbuffé
Kaffe
Kaka
Frukt
Soppa
Karta