Säsong fyra börjar sändas i SVT på nyårsdagen nästa år. Men inspelningen av serien - som nu sålts till närmare 180 länder - börjar närma sig slutet. Fjärde säsongen väntas bli den sista i serien om det gränsöverskridande polisarbetet i Öresund.

Jag kommer att sakna Saga, men jag kan inte tänka på det. Ännu är det för tidigt, jag jobbar ju fortfarande, säger Sofia Helin om sin karaktär Saga Norén.

I det gamla polishuset på Davidhallstorg pågår inspelningen av en förhörsscen med bekanta ansikten. Saga Norén fortsätter sitt samarbete med den danske poliskollegan Henrik, som spelas av Thure Lindhardt.

Deras relation utvecklas och de går igenom en tuff tid tillsammans, säger Sofia Helin.

Hur den sista säsongen kommer att fyllas är teamet hemlighetsfulla kring. Men tittare får ställa in sig på att återse en problemtyngd Saga Norén.

Hon har stora problem, och det blir bara värre, säger Sofia Helin.

Att det danska polishuset huserar i svenska lokaler är inte så konstigt, förklarar producenten Anders Landström från Filmlance International.

Det mesta spelas in i Malmö eftersom vi har vårt produktionskontor här. Vi gör många interiörer och exteriörer, som ska se ut som Köpenhamn, här i Malmö, säger han.
Men när vi behöver bra exteriör i Köpenhamn så åker vi dit och filmar såklart.

"Bron IV" har premiär i SVT1 den 1 januari.