Ordet fritt Förstörelse av kapital med golfbanans icke vara. Jag fattar inte varför man ska bygga hus just på golfbanan? Hela Lambohovsleden, på bägge sidor finns det fula områden med mest sly. Bygg där så snyggar ni också upp området. Men att förstöra ett fint och välskött område som golfbanan med att bygga det är för mig obegripligt.

Men man vet ju att i vissa kretsar är golfaren inte väl sedd. Det kallas avundsjuka, en ful sjuka.

Vad Kvistrum varit eller inte varit är oviktigt, i dag är det ett mysigt hus som medlemmarna sköter om. Vi lägger ner många timmar av ideellt arbete med glädje för att vi är rädda om vår bana och vill att den ska få vara fin. Är det det som är fel i era ögon ni som vill förstöra en grön lunga i staden?

Jag tror att vi Linköpingsbor får se upp med det nya som kommit att det ska byggas till varje pris, helst på varandra, det slutar med att det kommer att finnas bara betong och asfalt. Människor vill ha gröna ytor och framför allt luft omkring sig.

Man blir mörkrädd när man ser hur det byggs. Husen står så tätt. Tänk er för, ni ansvariga politiker, tänk på den lilla människan och inte en fjäder i hatten, som ni säkert får av vissa motståndare till golf.

Tänk på våra ungdomar som i dag kan cykla till banan, det finns både gamla och unga som cyklar dit, studenter går rakt över gatan för rekreation som en runda utgör.

Förr fanns det en jättebra politiker som heter Sven Lindgren, en man med sunt förnuft, som det ser ut att saknas i dag hos våra unga politiker, de vill bara höras och framför allt synas.

Vi bor i Sverige som har stora ytor så inte behöver ni tränga ihop hus på en golfbana.

Anita Hjelm